
دانلود نرم افزار TeamViewer | کنترل و مدیریت رایانه از راه دور
دانلود جدیدترین نسخه و آخرین آپدیت TeamViewer
نرم افزار TeamViewer یک نرم افزار اینترنت و کاربردی رایگان است که با اتصال دو کامپیوتر به یکدیگر از طریق اینترنت، به بررسی و رفع مشکلات سیستم از راه دور میپردازد. به عبارت سادهتر، TeamViewer به دو کاربر ویندوز اجازه میدهد خیلی سریع و راحت، در هر زمان و مکانی رایانه شخصیشان را به یکدیگر متصل کنند، به این صورت که کاربر میتواند به رایانه میزبان متصل شده و با دریافت تصویر مانیتور آن را کنترل کند. با دسترسی به دسکتاپ و کنترل از راه دور کامپیوتر شما میتوانید به جابجایی فایلها، چت، تعمیر و عیبیابی کامپیوتر مقصد بپردازید یا چیزی را در کامپیوتر مقصد به نمایش بگذارید. برای استفاده از این ویژگی، باید نرم افزار ریموت دسکتاپ TeamViewer روی هر دو کامپیوتر مبدا و مقصد نصب شده باشد. برنامه TeamViewer یک قابلیت فوق العاده برای رفع مشکلات کامپیوتری دوستان و آشنایان از راه دور است. کاربران میتوانند کنترل کامپیوتر دوستان و آشنایان را به دست بگیرند، دسکتاپ خود را به آنها نشان بدهند و در صورت نیاز فایلها را بین دو کامپیوتر جابجا کنند که قابلیت بینظیری به حساب میآید! همچنین از طریق TeamViewer میتوان به ارائه معرفی محصول یا معرفی خدمات از راه دور بر روی کامپیوتر فرد دیگر پرداخت و همونطور که اشاره شد، فایلها را بین دو کامپیوتر جابجا کرد. دقت کنید، ارتباطی که از این طریق بین دو کامپیوتر ایجاد میشود، کاملا ایمن و رمزنگاری شده است.
آیا استفاده از نرمافزار TeamViewer خطرناک است و باعث هک شدن یا نفوذ به سیستم کاربر میشود؟
خـیـر، بـه هیـچ وجـه! در این نرم افزار صاحب سیستم روی تمامی رفتارهایی که فرد وارد شونده انجام میدهد نظارت دارد و هر کلیک و هر حرکت ماوس فرد وارد شونده قابل مشاهده است و هر زمانی که لازم باشد، صاحب سیستم میتواند کنترل دسکتاپش را به دست گرفته و فرد وارد شونده را فقط با بستن نرم افزار TeamViewer از سیستم خود خارج کند.
آموزش نحوه استفاده از این نرم افزار و اتصال به کامپیوتر دیگر:
- پس از نصب نرم افزار روی کامپیوتر، به شما یک ID و Password داده میشود که اگر این مشخصات را در اختیار فرد مورد نظر قرار دهید، او میتواند وارد کامپیوتر شما شده و با نظارت شما اقدام به فعالیت نماید. و هر زمان که بخواهید، تنها با بستن نرم افزار میتوانید فرد وارد شوند را از سیستم خود خارج کنید. با هر بار باز و بسته کردن نرم افزار، یک پسورد جدید به شما تعلق میگیرد که اگر بخواهید کاربر مورد نظرتان دوباره به سیستم شما متصل شود، باید پسورد جدید را به او بدهید.





ارسال دیدگاه