Deep Freeze اعمال تغییرات و ورود و خروج فایل ها را روی کامپیوتر شما غیرقابل تغییر می کند و اگر تغییری ایجاد کنید تمامی تغییرات را پس از راه اندازی مجدد رایانه (ReStart) به حالت قبل باز می گرداند. اگر تا بحال از رایانه های کافی نت ها ، مدارس ، آموزشگاه ها و… استفاده کرده باشید متوجه این شده اید که اطلاعاتی که روی آنها ذخیره می کنید بعد از ریستارت همه پاک شده و تمامی تنظیمات به حالت پش فرض بر میگردد. این مجموعه ها برای این کار از نرم افزار Deep Freeze کمک می گیرند تا اطلاعاتشان دستکاری و غیرقابل بازگشت نشود.








































































